Mijn naam is Loes Wopereis. Samen met mijn gezin woon ik in Halle. Ik ben een enthousiaste coach. Ik ben direct, open, communicatief vaardig en vakkundig.

Als klein meisje liep ik al bij de paarden, zij hadden een enorme aantrekkingskracht op mij.
Van de paarden heb ik geleerd om in moeilijke momenten voor mijzelf te gaan staan, grenzen aan te geven en vooral trouw te blijven aan mezelf en mijn gevoel te durven volgen.
Deze levenslessen zijn een rode draad in mijn ontwikkeling geweest .

Afgelopen jaren wilde ik  mij verder ontwikkelen maar ik wist niet precies hoe dit te doen. Door zelf een sessie met paarden te ervaren ben ik veel over mezelf te weten gekomen. Daarna heb ik mij verder ontwikkeld tot gecertificeerd Kindercoach.

Ondertussen ben ik ruim 10 jaar werkzaam  als verpleegkundige/pedagogische medewerker in de open en gesloten jeugdzorg. Daarbij werk ik met jongeren die zowel een gedragsmatige als een psychiatrische stoornis hebben. Hierbij kun je denken aan hechtingsstoornissen, emotieregulatieproblematiek, ADHD, autisme, zelfbeschadiging, depressie en persoonlijkheidsstoornissen.

Mijn ervaring met deze kwetsbare kinderen is dat de problemen niet ineens op te lossen zijn, en dat het allemaal niet zo eenvoudig is.  Maar dat jouw kind mag leren hoe hiermee om te gaan en op zoek mag gaan naar zijn eigen kwaliteiten. Dat de kinderen zelf leren wie ze zijn en waar hun kracht ligt. Zodat ze weerbaarder worden en geloof hebben in hun eigen kunnen.

Als gecertificeerd Kindercoach en mijn ervaring in de jeugdzorg heb ik jongeren veel te bieden om hun weerbaarheid en zelfbeeld te versterken.

Ieder kind mag vertrouwen in zichzelf hebben met of zonder rugzakje.

Als je vragen hebt of je bent nieuwsgierig geworden neem gerust contact met mij op.

Pas als je weet wat je doet, kun je doen wat je wilt ~ Loesje